Avoin hakemus - Hoitohenkilökunta

Ammattitaitoinen ja työssään viihtyvä henkilökunta on menestyvän toiminnan edellytys. Soite tarvitsee jatkuvasti hoitohenkilökuntaa niin lyhyt- ja pitempiaikaisiin sijaisuuksiin.  Olisitko sinä meidän työkaveri kesän ajan.

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä sote-edelläkävijäorganisaatiossa, jossa arvostetaan henkilökunnan työpanosta. Palkkauksemme on kilpailukykyinen ja perehdytyksemme kattava. Soite tarjoaa työntekijöilleen turvallisen työpaikan ja hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen. 

Sijaisuuksia haetaan täyttämällä sähköinen hakemus www.soite.fi/meille-toihin/


Soiten työntekijöillä tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n mukainen rokotesuoja.  

Haku on jatkuva  

Lisätietoja antaa rekrytointivastaava Pasi Hautala, puh 040 8042855, pasi.hautala@soite.fi


Tietoa Soitesta

Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soite järjestää Keski-Pohjanmaalla laaja-alaiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut sekä pelastuspalvelut maakunnan 68 000 asukkaalle. Lisäksi tarjoamme erikoissairaanhoidon päivystykselliset palvelut Keski-Pohjanmaan keskussairaalassa n. 200 000 lähialueen asukkaalle.

Työllistämme runsaat 4 000 henkilöä sekä yli 300 sivutoimista palokuntalaista. Työhyvinvointikyselyyn vastanneista 76 % suosittelee Soitea työnantajana. Kun oma porukka voi hyvin, pystymme paremmin palvelemaan niitä, jotka apua tarvitsevat - siksi työntekijöiden hyvinvointi on meille kunnia-asia.

”Hyvin voimme” on lupaus arvosta, jonka haluamme välittää työntekijöille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Se on tavoite ja asenne, johon yhdessä pyrimme eri tavoin. Työntekijälle lupaus näyttäytyy vahvana ammattiylpeytenä ja yhteen hiileen puhaltamisena – se on työhyvinvointia ja hyvää arkea työssä.

Kokkolan seutu kasvaa ja kehittyy voimakkaasti. Alueelta voi hyvin löytyä työpaikka myös kumppanille tai puolisolle. Tutustu seudun tarjoamiin mahdollisuuksiin tarkemmin osoitteessa kokkolaworks.fi

Jaa ilmoitus